Ajánlatkérés géptörés biztosításra

Géptörés biztosítás extra kedvezményekkel, akár 40% kedvezmény a biztosítás díjából! Több biztosító akciót hirdetett, ezért tudunk ekkora kedvezményeket adni. Az akciók 2021. január 31-ig érvényesek.

Ha szeretne céges géptörés biztosításra ajánlatot kérni, csak adja meg az adatokat, és 12 órán belül keresni fogom a részletes ajánlatokkal. Az ajánlatkérésnek költsége nincs, kötelezettséggel nem jár.

(Érdemes megadni telefonszámot és e-mail címet is, mert így gyorsabban tudunk kommunikálni. Adatait bizalmasan kezeljük, adatvédelmi tájékoztatónkat innen letöltheti.)

Cégnév
Név
Email
Telefonszám
Tevékenység
Gép típusa (részletesen)
Gépek száma
Gépek értéke
millió forint
Gép gyártási éve
Kiegészítő biztosítást szeretne?
Szállítási biztosítás
Közúti forgalomban való részvétel
Felelőssegbiztosítás
Üzenet
S.O.S. ajánlatot kérek
Hozzájárulok az adatkezeléshez

Négy példa a díjakra és a szolgáltatásra

A bemutatott példák csak egy adott tevékenység esetén a megjelölt szolgáltatásra vonatkoznak, a más tevékenységnél vagy más szolgáltatással eltérések lehetnek.

rakodógép biztosítás

1. Rakodógép biztosítás

Kalkuláció alapja: Sunward kompakt rakodógép, 2019-es gyártás, félévente fizet átutalással.

Módozat All risks All risks
Szolgáltatás all risks + lopás all risks + lopás + szállítás
Gép értéke 9.100.000 Ft 9.100.000 Ft
Önrész 10%, legalább 100.000 Ft 10%, legalább 100.000 Ft Ft
Legjobb éves díj 50.908 Ft/év 57.272 Ft/év

További kedvezmény lehetséges például éves fizetés, vagy magasabb önrész vállalása esetén. Kérjen ajánlatot!

Hogyan kerülje az alulbiztosítást és a túlbiztosítást?

Nyilvánvaló, hogy minél nagyobb a biztosítási összeg (vagyis az ingatlan, készlet, berendezés biztosónak megadott értéke), annál magasabb a biztosítási díj. Az ember gyakran ott spórol, ahol csak tud, ezért sokan trükköznek azzal, hogy a valósnál kisebb összeget adnak meg. Szaknyelven ez "alulbiztosítás".

Az alulbiztosítás nem tilos, de van egy hátránya: amennyivel kisebb összeget adtunk meg, annyival kevesebbet fizet a biztosító kár esetén. Például ha 10 millió Ft-os készletértéket 5 millió Ft-ra biztosítunk, mert annál többet "úgyse lopnak el", akkor egy 2 millió Ft-os kár esetén a biztosító csak 1 millió Ft-ot fog fizetni az ügyfélnek. (10/5=2, és 2/1=2, tehát a biztosító arányosan térít.)

kastely

A képen látható Andrássy-kastély esetén kérdés, milyen értéket kell megadni, ha biztosítani szeretnénk az ingatlant? A valós értéknél kevesebbet nem szabad, és a kastély szinte felbecsülhetetlen érték, ezért nehéz kérdés. A biztosítók azonban egyszerűen oldják meg: ingatlan esetén mindig azt az összeget kell megadni, amennyibol újjá lehetne építeni kár esetén (újraépítési egységár). Ez általában 170.000-220.000 Ft/négyzetméter árat jelent, ajánlott a 200.000 Ft/négyzetméter.

biztositas

A kutyaól nem ingatlan, vagyonbiztosítás szempontjából lehet készlet vagy berendezés. Az értékét szintén reálisan kell megadni, itt újrabeszerzési értéket kell megadni. A kérdés tehát az, mennyiért vette a cég vagy a vállalkozó, ebben a könyvelő tud segíteni.

Az alulbiztosítást kár esetén vizsgálja a biztosító, tehát a készlet értékénél nem egy átlagos értéket kell megadni, hanem a legnagyobb értéket, amikor a csúcson van a készlet. Fontos díjcsökkentő tényező, hogy ha a cég áfa-visszaigénylésre jogosult, akkor az áfa nélküli értéket kell megadni! Ha a kár után újra megvásárolja a dolgot, visszaigényelheti az áfát, tehát az áfát nem kell megtérítenie a biztosítónak.

Alulbiztosítás esetén a biztosító nem téríti meg a teljes kárt, túlbiztosítás esetén pedig az ügyfél feleslegesen sok díjat fizet.Túlbiztosítás (ha a dolgokat valós értéküknél többre biztosítjuk) esetén a feleslegesen fizetett díj elvileg visszajár. (Bizonyítani azonban nehéz, hogy túlbiztosítás történt.) Hiába írunk be magasabb értéket, a biztosító csak a valós újraépítési vagy újrabeszerzési értéket fogja kifizetni kár esetén.

Egy vagyonbiztosítás feltételeinek alulbiztosításról és túlbiztosításról szóló részét itt olvashatja.

Nem érdemes tehát trükközni, a valós értékeket kell megadni. De a vagyonbiztosítás így is lehet kedvező, próbálja ki, kérjen ajánlatot vagyonbiztosításra !

40% kedvezmény

A géptörés biztosítások díja átlagosan 40%-kal csökkent 1 év alatt, több biztosító akciót hirdetett, így várhatoan 40%-kal kedvezőbb lesz az ajánlat a régi biztosításánál! Spóroljon velem!

Garantált ár

Függetlenek vagyunk, az összes biztosítóval együtt dolgozunk, így meg tudom keresni a legjobb megoldást. Nem kell attól félnie, hogy más biztosítónál jobb díjat vagy szolgáltatást kapna.

Küldetés

Célom, hogy minden cég és vállalkozó ismerje meg a biztosítások előnyeit, és használja ki ezeket úgy, hogy a legjobb szolgáltatást a legjobb áron kapja meg.

"Pont amit kerestünk!"

"Gyors, részletes, pontos ajánlatadás, rugalmas módosítás, egyszerűsített ügyintézés - pont, amit kerestünk!" - Szakács Péter, ügyvezető, Finex 5.0 Kft.

Profi összehasonlítás

Az ajánlatokat nem csak ár szerint állítom sorrendbe, hanem a szolgáltatást és a kárrendezési tapasztalatainkat is értékelem. A legjobb ajánlatokat táblázatban összehasonlítom.

dr. Takács Gergely

Gergely

Várom megkeresését!